Producten voor hemels roze zout (18)

100% Biologisch Natuurlijke Grof Himalaya Zout - Natuurlijke kristalzout roze Himalaya Badzout

100% Biologisch Natuurlijke Grof Himalaya Zout - Natuurlijke kristalzout roze Himalaya Badzout

Natuurlijk Kristalzout, vaak bekend als
Himalaya Kristalzout in Roze Stukken - Groothandel, Import, Private Label Himalaya Kristalzout Stukken | Vehgroshop

Himalaya Kristalzout in Roze Stukken - Groothandel, Import, Private Label Himalaya Kristalzout Stukken | Vehgroshop

Beschrijving: Himalaya roze zoutblokken. Ingrediënten: 100% Himalaya zout - kristalzout. Gebruik: Himalaya roze zoutblokken zijn geschikt voor menselijke consumptie of als decoratie in bijvoorbeeld een zoutkamer of zoutgrot.
Himalaya-zout

Himalaya-zout

Himalaya-zout is een zout dat wordt gewonnen uit mijnen gelegen in de voetheuvels van de Himalaya. Het resultaat van de verdamping van een zee miljoenen jaren geleden, is Himalaya-zout een product dat is bewaard gebleven van alle vervuiling, een uitzonderlijk product dat in de tijd is bevroren. De smaak is milder dan die van zeezout en de roze kleur maakt het tot een keuze-ingrediënt. Het vermogen om niet te vochtig te worden, maakt het gemakkelijk te gebruiken in zoutmolens. De rijke mineralen samenstelling is zijn belangrijkste deugd. Dit zout is namelijk zeer weinig bewerkt. Himalaya-zout staat ook bekend om zijn voedende eigenschappen voor de huid wanneer het wordt aangebracht als scrub. Netto gewicht: 50 g Oorsprong: Pakistan
Roze zoutbloem met specerijen

Roze zoutbloem met specerijen

GOURMETPRODUCT Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (roze peper, hibiscus en gerookte paprikapoeder). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van zeevruchten, carpaccio, cocktailsaus, octopus a la gallega, vlees en vis. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 121 Kj/29 Kcal. Vetten: 1,2 g, waarvan verzadigd: 0,2 g. Koolhydraten: 2,0 g, waarvan suikers: 0,9 g. Eiwitten: 1,4 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Himalaya Badzout Mengsels

Himalaya Badzout Mengsels

De genezende krachten van zoutbaden worden tot op de dag van vandaag gewaardeerd, dankzij goed gedocumenteerde gezondheidsvoordelen door de oude Grieken. En bij het kiezen van een zout om in te weken, is de pure Himalayazoutvariant de beste keuze! Omdat Himalayazout zo rijk is aan mineralen... om precies te zijn 84 mineralen... helpt het weken in zoutwater om beschadigde huid te verzachten en te herstellen en bevordert het de celvernieuwing. En met een extra beetje Olijfolie, Jojoba, Avondprimula en andere basisoliën, voedt en hydrateert het de huid. We zijn echter niet gestopt bij alleen dat en hebben veel pure essentiële oliën en gedroogde bloemen toegevoegd om die ultieme aromatherapie-badervaring te creëren. Koop Himalaya Badzoutmengsels in bulk om het lichaam te ontspannen, energie te geven en je geest te verhelderen en geweldige verkopen te creëren.
Selderijzout - Zouten

Selderijzout - Zouten

De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Citroenzuur, 1Kg zak

Citroenzuur, 1Kg zak

Levertijd: 3 - 5 werkdagen Levercapaciteit: 100.000Kg / maandelijks Minimale bestelhoeveelheid: 1 doos x 20 x 1Kg / 1 x 25Kg zak Verstuur aanvraag via e-mail Toon telefoonnummer 1 doos x 20 x 1Kg
Aardbeipoeder - Biologisch/Conventioneel

Aardbeipoeder - Biologisch/Conventioneel

Vacuümgedroogd aardbeipoeder, gebroken of in helften. 100% natuurlijk zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveermiddelen.
Natriumzout van R-liponzuur

Natriumzout van R-liponzuur

Natriumzout van R-liponzuur
Vriesgedroogd drakenfruitpoeder

Vriesgedroogd drakenfruitpoeder

Een levendig paarse poeder, 100% drakenfruit.
Himalaya Kristalzout Poeder Roze Fijn 0,3-0,5 mm

Himalaya Kristalzout Poeder Roze Fijn 0,3-0,5 mm

Oorsprong Himalaya kristalzout Dit kristalzout komt uit het zoutgebied in Pakistan. Het zoutgebied behoort geologisch, maar niet geografisch, tot het Himalaya-massief. Himalaya kristalzout is een natuurlijk tafelzout dat ongeveer 250 miljoen jaar oud is. Zout zonder chemische toevoegingen en fluxen dat op dezelfde manier wordt gewonnen als honderden jaren geleden. Himalaya kristalzout is meer dan 250 miljoen jaar geleden gevormd tijdens het verdwijnen van de oorspronkelijke oceaan. Het wordt met de hand geoogst op de Tibetaanse hoogvlakten. Zout uit de Himalaya werd vroeger "zout van de koning" genoemd omdat het zeer hoogwaardige zout alleen aan de lokale aristocratie werd verkocht. De roze kleur komt van de mineralen die het zout heeft opgenomen, zoals natriumchloride, magnesium en calcium. Dit Himalaya zout is fijn kristalzout dat ongeraffineerd is en nog steeds alle goede eigenschappen heeft die zout bezit. De meeste zouten die op de markt beschikbaar zijn, zijn verwerkt, wat heeft geleid tot het verlies van...
Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 - Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 - Dode Zeezoutkorrels 2.0-4.0 Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Beschrijving: Het Dode Zeezout is van de allerbeste kwaliteit en 100% puur natuur. Zonder kunstmatige toevoegingen en met een vochtgehalte van maximaal 2%. De geologische en klimatologische omstandigheden zijn bij dit zout vrijwel uniek. De Dode Zee ligt in een kom ongeveer 400 meter onder zeeniveau. Er heersen temperaturen van 40°C, er valt nauwelijks neerslag en de lucht is helder en absoluut vrij van verontreinigingen. Aanbevelingen voor gebruik: Dode Zeezout is geschikt voor veelzijdig gebruik in de keuken. Bijzonderheid: 100% puur natuur, handmatig opnieuw gereinigd! Smaak: Zeer intense smaak Gerechten: Geschikt voor alle vis-, vlees- en groentegerechten. Overigens: Dode Zeezout kan ook uitstekend als badzout worden gebruikt! Wij wensen u een heerlijke ontspanning!
Middellands Zeezout Granulaat 1.6-4 mm - Middellands Zeezout Granulaat 1.6-4 mm

Middellands Zeezout Granulaat 1.6-4 mm - Middellands Zeezout Granulaat 1.6-4 mm

"Herkomst en winning Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen. Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes. Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"
Dode Zeezout Granulaat 1.0- 2.5 mm - Dode Zeezout Granulaat 1.0- 2.5 mm

Dode Zeezout Granulaat 1.0- 2.5 mm - Dode Zeezout Granulaat 1.0- 2.5 mm

"Geschiedenis De Dode Zee is het diepste meer ter wereld. Het ligt tussen Israël en Jordanië en wordt begrensd door de Jordaanvallei in het noorden en de Wadi Araba in het zuiden. Het meer ligt in een vallei op 429 meter onder de zeespiegel, waardoor de kust van de Dode Zee het laagste landgebied op aarde is. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 40 graden valt er vrijwel geen neerslag en de lucht is helder en vrij van smog en verontreinigende stoffen. De Dode Zee wordt dood genoemd vanwege het hoge zoutgehalte, waardoor in het water levende organismen niet kunnen leven. Dit hoge zoutgehalte maakt baden in de Dode Zee een heilzame activiteit voor mensen met huidproblemen. Het zoute water heeft een therapeutische werking op de huid, het haar en de nagels. De Dode Zee blijft elk jaar zinken, er is steeds minder water in de Dode Zee. Er blijven grote gebieden over die bijna alleen nog maar zout zijn. Dit zout wordt vrijwel uitgesneden en vervolgens verhandeld als badz…"
Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm - Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm

Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm - Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm

"Herkomst en winning Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen. Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes. Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"
Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm - Keltisch Zeezout Fijn 0-1 mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Keltisch Zeezout Fijn Droog 0-1 mm - Keltisch Zeezout Fijn 0-1 mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Herkomst: Keltisch zeezout wordt ook wel "Sel de Guarande" genoemd en komt uit Frankrijk. Het beroemde zeezout van Guerande wordt al meer dan 2000 jaar volgens oude traditie geoogst door de zoutboeren in Bretagne, Frankrijk. Dit zout is natriumarm. De zoutvelden bestaan uit grijs-blauwe klei. Deze klei geeft belangrijke mineralen en sporenelementen af aan de zoutkristallen en geeft het Atlantische zeezout zijn unieke grijze kleur en onmiskenbare smaak. Smaak en gebruik: Het keltische zeezout met zijn krachtige zoutsmaak is geschikt voor veel gerechten. Vanwege de hoge restvochtigheid is het niet geschikt voor gebruik in een zoutmolen. Het is een uitstekende vervanger voor gewoon tafelzout.
Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 mm - Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 Mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 mm - Mediterrane Zeezoutkorrels 1.6-4 Mm Kopen? | Groothandel | VehGroshop

Herkomst en winning: Dit pure, natuurlijke zeezout wordt gewonnen aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutpannen bevinden zich in grote natuurparken of beschermde gebieden, ver weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen naar de zoutvelden geleid. Wind en zon laten de zoutconcentratie geleidelijk toenemen. Het zout begint te kristalliseren en zakt naar de bodem van de zoutpan. Vervolgens wordt het zout met speciale gereedschappen geoogst. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes. Het mediterrane zeezout is een puur natuurproduct, vrij van chemicaliën en additieven. Tot op de dag van vandaag gebeurt de zoutwinning volgens oude traditie in de zoutpannen van de Middellandse Zee. De winninggebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke leefomgeving voor veel bedreigde vogel- en plantensoorten.
Citroenzuur

Citroenzuur

Levertijd: 3 - 5 werkdagen Levercapaciteit: 100.000 Kg / maandelijks Minimale bestelhoeveelheid: 1 x 25 Kg zak Verstuur aanvraag via e-mail Toon telefoonnummer 25 Kg zak